luni, 19 decembrie 2011

Găinilor le place plasticul pe pâine

      Mai nou, cică, lucrez pentru „o companie multinațională”, dar nu mă încălzește cu absolut nimic treaba asta, ba chiar mai mult am și răcit lucrând în cadrul acestei companii.
      Cum am ajuns să mă îmbolnăvesc (din nou), e simplu. Imediat vă spun rețeta:

  • se ia un angajat nou de la raionul lactate fără echipament de protecție;
  • se ia un angajat mai vechi de la raionul congelate cu nervi și chef să demonstreze șefului că se poate;
  • se ia o cameră frigorifică unde temperatura e musai să fie de -20 de grade Celsius
      Mod de preparare:
  1. angajatul vechi cheamă angajatul nou pentru ajutor cu marfa în camera frigorifică;
  2. odată ajunși în camera frigorifică, angajatului nou i se face promisiunea că cele 4 ore pe care le are de lucru în ziua respectivă le va petrece în mare parte în congel;
  3. angajatul vechi se ține de promisiune în timp ce angajatul nou nu știe cum să facă să iasă dracului de acolo pentru că deja îngheață până și transpirația pe el;
  4. se iese de la congelator cu foamea în stomac și cu promisiunea dată pe jurat că ultima oară când angajatul nou va mai intra în congelator, va fi atunci când va fi țeapăn;
  5. se lasă acest cocktail să se matureze timp de 3 zile, timp în care angajatului nou nu i se oferă un echipament de protecție.
  6. et voila! Boala s-a instalat! Spor la vindecare!
      Dar să lăsăm rețeta perfectă de a răci în 3 zile și să mă întorc la ce am scris în titlu. Ziceam că găinilor le place plasticul pe pâine.
      În primul rând, să definim termenii „găini” și „plastic pe pâine”.
          - Găini = clienți nesimțiți care: - își fac cumpărăturile și lasă articolele cumpărate pe cine-știe-care raion;
                                                           - compară România cu țările din vest în ceea ce privește civilizația, dar să nu cumva să facă vreo schimbare în comportament că le și cad organele genitale (doar nu vrei să dispară prostia, nu?);
                                                           - cumpără plastic pe pâine.
          - Plastic pe pâine = exact alimentele nesănătoase. Exemple: margarine (care sunt de diverse mărci și pentru diferite scopuri exact ca și cremele pentru femei), lapte de soia, lapte, frișcă etc. de tip UHT, iaurturi pentru copii în care sunt pompați emulgatori (acele E-uri de care toți fugim), brânza topită, și alte produse din gama lactatelor și nu numai.

      Dacă nu mă credeți, v-aș invita un pic în această vestită companie multinațională să observați cum găinile își cumpără plastic de pus pe pâine în cantități destul de mari.
      N-am nicio treabă pentru că sunt banii și sănătatea lor. Însă tot pe banii și sănătatea lor se vor mai întâlni cu mine măcar o dată. Nu sunt eu vreo copie a vreunui sfânt, dar voi fi un cadru medical și de aici trageți concluziile.

      Și ca să vă povestesc cum e, povestea vine cam așa: îmi puneam marfa la raft și dintr-o dată mă văd înconjurat de găini care nu mai aveau mult și mă călcau în picioare. E normal? E frumos? E etic?

      Vă las pe voi să răspundeți!
Cineva mi-a sugerat să renunț la acel „Numai bine!” pe care îl puneam la fiecare final. O să fac un experiment. Voi pune replica de mai jos și dacă vă va place asta mai mult decât cealaltă, atunci asta va rămâne.

Succesuri, că noroc au toți proștii!

3 comentarii:

sinucigassa spunea...

cine ti-a zis sa scoti "Numai bine"??? :)) era ok, dar asta cu succesuri e mai tare oricum :D...in fine...cat despre plasticul cumparat...cam asa e :) sincer...din pacate si eu cumpar si nu, nu m-am gandit niciodata la sanatatea mea, dar nici nu imi pasa :)) eu iau tot ce e mai ieftin caci sunt studenta = muritoare de foame :)) asadar....poate nu toata lumea are bani de chestii naturale :|..oricum...naspa ca te-au calcat in picioare :( imi pare rau....si btw..unde lucrezi :D?

urs camelia spunea...

mai Gelu esti baiat destept ce dracu, mai crezi ca daca oameni ,respectiv gailiile sunt informate sunt si gata educate ? nu dragule prostia se repeta la nesfirsit.........si sa-ti mai spun ceva si straini se comporta la fel in market-uri.TE PUP CAMI

urs camelia spunea...

sa te vindeci repede ca are lumea nevoie de tine,scuze srisul