marți, 8 martie 2011

Sarbatorind femeia

      Femeia, definitie: Femeia reprezinta izvorul fizic al vietii fizice, un amestec omogen de pasiune, afectiune, grija, devotament, nebunie, gingasie, frumusete, blandete si nu in ultimul rand, rostul barbatilor (intregi la minte) pe acest pamant.
      Ca barbat sau baiat visezi mereu sa o intalnesti pe cea cu care iti vei petrece cu drag restul vietii. Unii din noi o gasesc pe EA, altii nu. Si cum sa nu iubesti femeia? Cum sa nu ii spui macar o data in viata ca iti este draga indiferent de gradul de rudenie, statutul sau rolul pe care il are atat in societate, cat si in viata ei intima.
      Eu sunt de parere ca orice femeie e o floare ce trebuie ocrotita de orice factor de stres al cotidianului care reprezinta o furtuna devastatoare si trebuie lasata sa simta mangaierea dulce a soarelui iubirii.
      Respect si accept femeia pentru ceea ce este si nu pentru ce as vrea eu sa fie, pentru ca asta e cheia spre... esec!
      Inchin acest articol tuturor femeilor din lume pentru ca fiecare femeie in aceasta zi va trebui sa se simta speciala. Si chiar daca e ziua femeii, nu trebuie sa sarbatoreasca barbatul pana pica in cap. Ideea e sa fie o armonie intre femeie si barbat in asa fel incat sarbatoarea sa fie unica in an! Din acest motiv, voi transmite tuturor femeilor din lume un calduros si sincer "La multi ani!".
      Chiar daca sunt in spital si trebuie sa ma fac bine, eu imi fac timp si pentru lucruri simple precum contemplarea naturii si mai ales a ghioceilor care acum, timizi, si-au scos capsorul lor alb si gingas de sub zapezile albe si reci.





      In incheiere, eu urez tuturor femeilor un calduros "La multi ani!", multa sanatate si Bunul Dumnezeu sa le aiba in paza!


Numai bine!

Niciun comentariu: